Marjolein Mosmans

Ik ben Marjolein Mosmans (1972). In 1998 werkte ik op het Arbeidsbureau als consulent Hoger Opgeleiden. Ik merkte dat de computerprogramma’s van destijds heel gebruikersonvriendelijk waren. Zelf kon ik met die programma’s wel goed overweg, maar ik zag mijn collega’s worstelen om alle data goed in te voeren en te beheren. Dat had ook invloed op de ‘score’: het aantal werkzoekenden dat wij aan een baan hielpen, was laag. Niet doordat wij te weinig deden, maar doordat het erg lastig was om de werkzaamheden en de resultaten goed te registreren. “Dat moet toch beter en makkelijker kunnen,” dacht ik. En zo begon ik aan een baan in de IT. Ten slotte heb ik in 2005 AutomaMA opgericht.

Als ondernemer en als mens probeer ik de wereld een beetje mooier te maken. Als directeur van Travel Magical Morocco en als partner van Resirest help ik mensen met elkaar te verbinden. Als mens let ik op mijn ecologische voetafdruk, bij alles wat ik doe. Daarbij gebruik ik ook informatie die ik op internet vind.

Maar met idealen alleen bouw je geen succesvolle onderneming op. Ik heb veel opleidingen gevolgd en blijf mezelf bijscholen, tijdens en naast de opdrachten. Zodat ik met AutomaMA vandaag en morgen kan bijdragen aan het verbeteren van de IT voor een betere wereld. Ben jij benieuwd wat ik kan bijdragen aan een betere IT in jouw organisatie? Een kennismakingsgesprek is gratis en verplicht tot niets.