Accountability Groep

Accountability groep

Ben je ook dol op zelfstandig ondernemen? Maar is het ook fijn om af en toe dat duwtje in de rug te hebben? En even te kunnen sparren met anderen?

Wordt dan lid van onze accountability groep.

Elke week, komen we online bij elkaar om elkaar een uur lang actief te ondersteunen en te motiveren om onze doelen te bereiken.

In onze accountability groep worden jouw doelen en uitdagingen serieus genomen. Je hebt de ruimte om je prioriteiten te bepalen, haalbare doelen te stellen en ideeën te delen om groei te bevorderen. Door regelmatig feedback, motivatie en steun te krijgen van mensen die begrijpen wat jij doormaakt, zul je sneller en effectiever werken dan ooit tevoren.

Onze accountability groep is geschikt voor iedereen die de kracht van samenwerking wil gebruiken om te groeien in de richting die je zelf wil. Of je nu een beginnend ondernemer bent die net bij de Kamer van Koophandel vandaan komt, of een doorgewinterde professional die een volgende stap wil maken. In onze groep bepaal je zelf de doelen, maar heb je de mensen om je heen om je scherp te houden, te motiveren en stappen te maken.

Ben je klaar om jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Dan is onze accountability groep precies wat je nodig hebt! Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij -als jouw accountability-buddies- jou kunnen helpen om successen te behalen!

Betrokkenheid en verantwoordelijkheid

Het is heel raar, maar door hardop aan anderen te vertellen wat je gaat doen wordt, je eigen commitment aan die doelen groter en neem je meer verantwoordelijkheid voor het behalen ervan.

Je wordt betrokkener bij je eigen pad en je gebruikt de kracht van de groep om je eigen pad te bewandelen.

Motivatie

Door elke week bij elkaar te komen blijf je gemotiveerd voor je doelen. Je deelt successen en teleurstellingen en hebt een groep mensen om je heen die jou graag succesvol willen zien worden.

Luisteren en feedback, ook naar jezelf

Feedback is een essentieel onderdeel van deelname aan onze accountability-groep. Andere groepsleden kunnen feedback geven en suggesties doen om betere resultaten te behalen. Natuurlijk zorgt de begeleider ervoor dat dit altijd op een respectvolle en positieve manier gebeurt.

Steun

De accountability groep is er om jou te ondersteunen. De groep kan je helpen bij het overwinnen va obstakels en uitdagingen op weg naar het bereiken van je doelen. Soms zal dat steun zijn in de vorm van meeleven, maar wellicht kan je ook concrete steun krijgen van ons of de groepsleden.

Focus

Herken je dat? Je begint met een plan en een doel, maar volgende week ziet de wereld er weer heel anders uit? Door onze wekelijkse bijeenkomsten en het bespreken van je behaalde resultaten en je doelen voor de komende week hou je je focus, Ondanks alle afleiding die er in het dagelijks leven voorbij komt.

Vaardigheden opdoen

Het mooie van onze groep is dat je ook kan leren van anderen in de groep, en zo is het een perfecte gelegenheid om je vaardigheden te versterken en verbeteren.

Successen vieren

Samen vieren dat je je doel hebt behaald! Ook dat doen we samen in de accountability groep. En dan daarna...door naar het volgende doel!

 

Concreet:

Tijden

De accountability groep vindt vanaf maandag 4 september 2023 elke maandagavond van 20.30 tot 21.30 uur plaats. De meetings zijn online en de deelname link wordt na aanmelding verzonden.

In dat uur focussen we op 3 vragen:

  • Wat heb je afgelopen week gedaan?
  • Wat ga je komende week doen?
  • Wat voor hulp of ondersteuning heb je nodig?

Bij voldoende belangstelling is overleg over andere tijdstippen mogelijk.

Investering en aanmelden

Allereerst vragen we een investering van je: in jezelf.

Probeer elke week aanwezig te zijn en je eigen doelen serieus te nemen.

Deelname aan de accountability groep is de eerste 2 sessie gratis. Als het je daarna bevalt en je wil verder dan is de prijs daarvoor € 50,- per maand. Vooraf te betalen en de groep is per maand opzegbaar.

Meer informatie en aanmelden kan via marjolein@automama.nl

Begeleiding

Deze accountability groep wordt begeleid door Marjolein Mosmans. Marjolein is vanaf 2005 (met pauzes) zelfstandig ondernemer en werkt in de IT, de retail en de toeristenbranche.

Ze is enkele jaren werkzaam geweest als Technical Teamlead binnen een grote Nederlandse organisatie en heeft als passie het helpen van mensen met het verwezenlijken van hun doelen.