Hallo

Making the web work

Hallo, mijn naam is Marjolein Mosmans. Ik ben degene achter AutomaMA en ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in allerlei rollen in de IT. Van applicatie-beheerder, tot trainer, programmeur, functioneel/technisch consultant, software architect en CTO.

Ik vind het het allerleukste om de wensen en ideeën van een klant om te zetten in een werkbare oplossing waar iedereen blij van wordt.

Waar kan ik bij helpen?

Bij het oplossen van je IT-uitdagingen. Dat klinkt misschien vaag, maar ik geloof er erg in dat automatisering de mens dient. Dus als jij of je organisatie een vraag of probleem hebben op het gebied van IT. -Denk bijvoorbeeld aan een proces dat niet lekker loopt, een website die gebouwd moet worden. Een systeem dat net niet 100% voldoet aan jullie wensen of een koppeling die niet goed werkt- dan kan ik wat betekenen.

Ik heb sinds 1998 ervaring in de IT. Dat betekent natuurlijk niet dat ik alles weet of kan, maar wel dat ik een eind kom en ook voldoende mensen ken met aanvullende ervaring en expertise als dat nodig is.

Oorspronkelijk heb ik geen IT opleiding, maar ben ik afgestudeerd pedagoge. Ik ben de IT ingerold omdat ik tijdens mijn eerste baan merkte dat het werken met computers me makkelijk afging. En omdat ik me ENORM ergerde aan de gebruikersonvriendelijkheid van het computersysteem waarmee we moesten werken.

Ik vond dat dat toch allemaal beter en gebruikersvriendelijker moest kunnen. Dus toen er een vacature voorbij kwam bij een softwarebedrijf dat mijn expertise goed kon gebruiken, heb ik niet lang geaarzeld.

 

Van de carriereswitch heb ik nooit spijt gehad. Het werken in de IT is zeer leuk en uitdagend. En als ik dan ook nog kan communiceren met mensen over het ‘hoe en waarom’ (daar komt mijn oorspronkelijke opleiding goed bij van pas). En mensen snappen wat er gebeurt en we gezamenlijk aan de best mogelijke (IT-)oplossing hebben gewerkt, dan is mijn missie geslaagd.

De afgelopen jaren is er natuurlijk veel veranderd in de automatisering. En ik ben blij dat het goed lukt om daarin mee te gaan: .NET, java, javascript, databases, HTML, Azure, AWS, SCRUM. Het zijn allemaal zaken waar ik vertrouwd mee ben.

Wat mag je van mij verwachten?

Dat ik je weer de controle geef over je IT-uitdaging.

Ik hou ervan om zaken niet complexer te maken dan nodig. Het kan dus ook zijn dat een IT-probleem beter met een verandering in de organisatie opgelost kan worden, dan met oeverloos programmeren. Of dat een IT-probleem gewoon een IT-probleem is dat opgelost moet worden. De aanpak beslissen we in overleg.

Ik vind het prettig zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat ik doe en waarom ik het doe. En ik bespreek graag over of, en hoe, er kennis overgedragen moet worden.

Ook als er dingen niet haalbaar zijn of erg complex dan zal ik dat zo snel mogelijk aangeven en kijken naar alternatieven.

Maar als er gewoon geprogrammeerd moet worden of advies gegeven moet worden, dan sta ik er natuurlijk ook!

Einddoel is dat jullie IT-uitdaging op een goede, degelijke en duurzame manier opgelost wordt.

IT-oplossingen

Inmiddels is AutomaMA weer een stapje verder aan het groeien. We zijn 2 jaar geleden begonnen met het aanbieden van een e-mail abonnement voor een klant. Dat blijkt dat zo goed te werken dat we hier ook andere organisaties mee willen helpen. Kijk dus snel welke oplossing we hiervoor aanbieden

Contact

Als je wilt weten of ik je verder kan helpen, dan kunnen we natuurlijk altijd een kopje koffie drinken.

Contactgegevens

marjolein.mosmans@automama.nl

Marjolein Mosmans

06-466 17 493
marjolein.mosmans@automama.nl

AutomaMA B.V.
J.M. Graadt van Roggenweg 21
1862 XP Bergen NH

  • KVK nr: 37116981