“Dat moet toch beter kunnen! Handiger. Sneller. Makkelijker.” Waarschijnlijk heb je gelijk. Maar hoe verbeter je de IT van jouw onderneming? Neem contact op met AutomaMA. Bij AutomaMA staat niet de IT zelf centraal, maar de toegevoegde waarde van de IT – voor de gebruiker, voor de organisatie en voor de wereld.

Mensenwerk

De beste oplossing ligt soms in een aanpassing aan de IT zelf. Soms kun je beter kiezen voor een training, of voor een wijziging in de organisatie. Uiteindelijk is IT gewoon mensenwerk, en gaat het erom dat de IT ten dienste staat van de organisatie en de mensen die ermee werken. In de afgelopen 25 jaar heb ik (Marjolein Mosmans (1972), CEO van AutomaMA) voldoende kennis en ervaring opgebouwd om ook jouw organisatie vooruit te kunnen helpen.

Eenvoud

Mijn uitgangspunt is dat IT duidelijk en inzichtelijk moet zijn voor degenen die het moeten gebruiken. Tot tevredenheid van mijn klanten lukt het vaak om de oplossing helder en eenvoudig te maken en te houden. Lukt het niet? Dan kan ik uitleggen waarom het niet lukt, en dan ga ik met de klant in overleg. Zo bereiken we alsnog het gewenste resultaat. Je IT is niet gebaat bij ingewikkelde programma’s en procedures. Geloof je, net als ik, in duidelijke communicatie en eenvoudige oplossingen? Neem dan contact op met AutomaMA.

Wat doet AutomaMA?

Graag pak ik voor jouw bedrijf een heel project op: een bedrijfsprobleem oplossen, of een website of applicatie bouwen. Soms zit mijn toegevoegde waarde in een ondersteunende rol. Ik heb ervaring als:

  • Programmeur (C# .Net, java, javascript, html, css, vbscript …, waarvan 3 jaar in een SCRUM-team)
  • Trainer (technische en gebruikerstrainingen geven, trainingsmateriaal ontwikkelen)
  • Technical lead (DevOps-team aansturen als medewerkend voorman, de rest van de organisatie adviseren)
  • Technisch consultant (audits, programmeren, adviseren, technische oplossingen ontwerpen en opzetten)
  • Functioneel consultant (gebruikerswensen in kaart brengen)
  • Tridion-architect (volledige Tridion-implementaties ontwerpen en opzetten)
  • Applicatiebeheerder (met name binnen gemeentelijke organisaties)

  Webdesigner

Daarnaast ben ik gecertificeerd voor:

  • SCRUM Master
  • Product Owner

In een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik graag met jou hoe AutomaMA jouw IT kan verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *